Pelgander bekräftar övergången till Falkenberg

Skrivet av robin Postad i nyhet

Hemsidan fick en kort pratstund med Jonas som befinner sig i Örebro för lite julledigt

Supporterklubben vill gärna att samtliga spelare som lämnar klubben ska få komma till tals och vi fick tag på Jonas till slut i Örebro. Tidigare var han på Kanarieöarna på semester, det är skälet till att detta dröjde något.

Jonas bekräftar att han ska lämna BK Häcken för vidare spel i Falkenberg. Träningen där startar som här den 5 januari. Han planerar att pendla då han nu rotat sig en aning i Göteborg och då han ska bli pappa i februari! Så förutom spel i Falkenberg så önskar vi också lycka till med faderskap! 🙂

Hur känns detta nu då Jonas?

– Det känns,,, (tystnad), jag måste ju få spela! Det känns helt rätt, nu har ni värvat Jesper Ljung och mina chanser att få spela nästa år minimerades ytterligare. Nu är det ju ännu tuffare och då var det tufft så det räckte förra året.. .(skratt) Det är ju bara att inse. Jag lämnar detta bakom mig och accepterar det, man måste gå vidare. Jag hoppas att det ska lossna för mig i Falkenberg. Jag är dessutom säker på att Häcken kommer bli helt livsfarliga nästa år! Det är jag övertygad om!

Är du bitter på klubben, besviken?

– Nej, absolut inte bitter! Besviken så klart att jag har varit, det har varit mycket känslor. Men kanske mest besviken på mig själv, att jag inte har räckt till, att det inte har funkat helt enkelt. Men att vara bitter, nej, det löser inga problem. Dessutom vill jag gärna tacka er supportrar för att ni inte har hånat mig, trots att ni måste ha varit ganska besvikna på mig,,, Jag stod inte upp till era förväntningar men inga hån. Det är jag tacksam för,,,

Supporterklubben Getingarna tackar dig Jonas för den tid vi ändå fick ha dig i klubben, vi önskar dig allt gott! Vi önskar dig givetvis framgång i Falkenberg men du behöver ju inte vara så himla framgångsrik just i matchen mot BK Häcken!

God Jul och Gott Nytt År!

Grethe F-G