Fortsättning på gårdagens telefonrunda.

Slutligen så fick hemsidan tag på Henrik Dahl i Danmark och Mikael Göransson här i Göteborg. Frågorna som ställdes var desamma:

1. Vad har du för personlig målsättning idag inför framtiden?

2. Kan du tippa toppen av Superettan när säsongen går mot sitt slut?

3. Ditt bästa minne från din tid i BK Häcken?

Först ut blev Henrik Dahl Silkeborg IF:

1. Att utvecklas, se om jag kan utvecklas mer. Det var av den anledningen jag slutade i Häcken. Det är inga fel på omgivningar eller något annat där men jag tyckte jag stod still, satt still. 8 år i Häcken kan räcka. Jag har blivit varmt välkomnad här i Silkeborg, de är grymt snälla, nästan i överkant vänliga. Nu har jag debuterat och det gick bra så den nervositeten är borta. (skrattar) Vi får se, detta är givetvis en chanstagning, kontraktet på sex månader men hittills känns det fint.

2. Jag hoppas verkligen på Häcken och Frölunda! Trelleborg tror jag också kommer befinna sig i toppen. Jag har ärligt talat inte så mycket koll på de andra lagen.

3. Straffdramatiken,,,Nej! När vi gick upp första gången -97 mot Västerås. Det slår allt!

Mikael Göransson Mossens BK blir sista man att uttala sig:

1. Jag jobbar och tränar för fullt. Jag har ju gått steg 1 och 2 i tränarutbildningen så på sikt hoppas jag få jobba som tränare. Det kan jag nog se i en framtid. Vet inte riktigt varför jag inte fick förlängt med Häcken, men de tittade antagligen på åldern. Kanske hade jag gjort samma sak om jag hade suttit i deras sits. Jag blev ju skadad på våren men det var ju ingen onormal skada på något sätt, det handlade ju inte om att jag hade slarvat med träningar eller så. Jag hade nog handlat som dem.

2. Häcken och Norrköping tror jag, Frölunda och givetvis Kalmar. Tror verkligen att de som ramlade ner kommer att befinna sig däruppe i alla fall.

3. När vi vann över Blåvitt med 3-0! Den är glasklar!

Hemsidan önskar också Mikael och Henrik fortsatt lycka till med sina karriärer och liv och tackar samtliga för att de tog sig tid.

Grethe Foss Ghazarian