Allmän information till våra Getingmedlemmar.

Lite information om Getingarnas verksamhet, bortaresorna samt vår planerade Kick off. I och med den nya supporterstyrelsen som valdes på årsmötet har det skett några förändringar inom våra tre “kärnområden”. Så här ser den nya arbetsfördelningen ut:

Souveniransvarig: Robin Carlander – robin@getingarna.net

Läktaransvarig: Emil Willforss – emil@getingarna.net

Bortareseansvarig: Tony Bergstrand – tony@getingarna.net

Är det något du vill ha svar på eller undrar över, kring vår verksamhet, så ber vi dig kontakta ovanstående personer.

När det gäller resor till bortaarenor så är det vår ambition att supporterklubben skall hjälpa till och ordna resor, till så många bortamatcher som möjligt. Priserna är alltid till självkostnadspris oavsett vilket fordon vi kommer att ha tillgängligt för resan (buss eller personbil). Anmälan och aktuella priser hittar du alltid om du går in på “Bortaresor” här på hemsidan. Frågor? Kontakta – tony@getingarna.net eller ring till honom ,,, tel:070/609 57 46.

Årets Kick off inför seriestarten, sker i samband med BK Häckens genrep mot Oslo Öst den 5/4. Klockan 19:00 samlas vi på Kvilles Restaurang (Brämaregatan 18). Ingen föranmälan behövs. Frågor? kontakt@getingarna.net

GETINGHÄLSNINGAR – STYRELSEN

Tony Bergstrand