Kallelse till supportermöte

– Var med och välj Häckenpub

Sedan matchen mot Malmö FF då hundratals skåningar besökte Whoopsi Daisy har vi varit på Kville Biljard. Tanken nu är att göra ett permanent val av vår framtida supporterpub tillsammans med er för att få en så bred förankring som möjligt.
Vi bjuder därför in alla som är intresserade (känner du någon som inte fått detta mail så skicka vidare til dem eller bara sug med dem och kom) till möte på Gothia Park Academy torsdagen den 7 november kl 18:00. Här kan vi alla diskutera frågan tillsammans och ni kan fråga oss som varit i kontakt med pubarna.
För er som  inte kan närvara kommer det finnas möjlighet att föra fram sina åsikter i vår diskussionstråd på Facebook. Eller så kan du skicka dina frågor eller dina åsikter till oss på kontakt@getingarna.net.
Vi har valt att undersöka två alternativ,Whoopsi Daisy och Kville Biljard djupare pga. att dessa två pubar känns som de enda två fullvärdiga sportbarerna i närheten av Rambergsvallen.
Läs igenom nedanstående, diskutera på nätet, skicka mail till oss och framför allt kom på mötet på torsdag den 7, så att vi tillsammans gör ett så bra val som möjligt.

Gemensamt för båda alternativen:

Båda krogarna har redan en sportintresserad publik bestående av allmänt sport och fotbollsintresserade. Denna publik består idag av en hel del IFK:are.
Denna befintliga skara kommer självklart inte att utestängas från något av dessa ställen.
Däremot lovar båda pubarna att ge oss företräde på våra hemmamatcher och att vi alltid skall få se våra bortamatcher på bra platser. Man kommer också att tacka nej till bortalag som villa komma dit under våra matcher.
Kort sagt kommer vi med gott samvete kunna kalla den pub vi väljer för vårsupporterpub.

Alternativ: Whoopsi Daisy

Whoopsi har framfört sina ursäkter vid ett flertal tillfällen för det som inträffade i samband med Malmömatchen och har gett oss sitt löfte om att en liknande händelse inte kommer att inträffa igen.
Krogen vill göra i ordning undervåningen på puben med nytt möblemang och tv-apparater och ge oss möjligheten att Häckenprofilera och nyttja denna. Detta innebär att vi får en egen bar, med möjlighet att själva styra över ljudvolym på tv-apparter och ha medlemspriser på öl, Whoopsi tänker sig också att man bjuder på snacks till utvalda matcher.
Denna våning är Whoopsi också villiga att dedicera till oss på hemma och bortamatchdagar, för att vi skall få ha vårt eget ställe om det exempelvis krockar med en IFK-match.
Tanken är att man skall ta fram en match-meny där vi själva får möjlighet att påverka vad den skall innehålla.
Löftet om att ingången till WD skall få en tydlig Hisingsprofil kvarstår.
Man tänker sig också att köpa in Häcken-ölglas att servera ölen i.
Man kommer att bjuda oss på en invigningsfest, med buffé och öl.
Var: Wieselgrensplatsen, avstånd till Rambergsvallen 500 m, 6 min

Alternativ: Kville Biljard

Kville vill tänka långsiktigt på samarbetet med oss Häckensupportrar. Man vill fokusera på att erbjuda oss Häckensupportrar hög service och få oss att trivas hos dem, i hopp om att vi i förlängningen kommer andra dagar än matchdagar. Kanske även med bekanta/familj som inte är fotbollsintresserade.
Krogen har även en avdelning till med en bar och 7 biljardbord samt en scen, vilken vi skulle kunna nyttja för tillställningar eller för att intervjua spelarprofiler.
Angående inredning av gulsvart karaktär har vi inga löften i dagsläget, men den inramade matchtröjan och en Hisingsbanderoll var uppe och på plats redan till vår första matchträff. En fortsatt diskussion kommer att föras för att hitta ytterligare saker för att göra stället mer ”BK Häcken”.
Maten på Kvilles är i allmänhet lite dyrare än på Whoopsi Daisy, men man brukar ha erbjudande om en ”kvällens rätt” för 79 kr.
Sammanfattningsvis vill Kville Biljard att vi ska trivas, att det ska bli en ”win-win-situation”. Hittills har personalen tyckt att det har varit jättekul att vi testat på deras pub och de vill väldigt gärna ha oss där i framtiden. De tycker att Häcken och Getingarna har ett naturligt fäste på Kvilletorget och de vill erbjuda oss god mat och dryck, trevlig och glad personal och en välkomnande atmosfär.
Var: Kvilltetorget, avstånd till Rambergsvallen 1,2 km, 14 min
Vi ses på GPA på torsdag!
Mvh
Supporterklubben Getingarna

Leave a Reply