Bubbel efter matchen

Cafe Opera-Häcken 3-3 – läs några korta kommentarer från delar av laget. En kämparinsats att hämta hem underläget 3-1, Uusimäki fick göra mål (!) och Vougt kvitterade i 55' minuten till 3-3. Laget åker ikväll bussen hem med en poäng. Hemsidan bad att få några korta kommentarer till matchen, det var f.ö. ett tämligen besviket gäng jag fick tag på:

Johan Lind

“Det var ingen jättebra match precis! Inget stämde, bl.a. var jag själv dålig,,, Sådant som händer, man kan inte riktigt förklara det. De var bra, jag tycker i alla fall att det var starkt av oss att hämta hem en poäng,,,”

Dioh Williams

“Första halvlek var inte alls bra, i andra var vi mycket bättre. Vi måste jobba hårdare på matcherna, idag tog vi det för lätt kändes det som,,,”

Ulf Hollsten

“Detta var ingen bra match, absolut inte! Vi hade inte samma fart som vi har haft tidigare, ibland var det riktigt stillastående. Lite nöjd är jag väl över en poäng men normalt ska vi slå dom och det är detta som känns så irriterande,,, Vi kan så mycket bättre än såhär…”

Peter Vougt

“Fan, så besviken jag är,,, Vi spelade så dåligt och kom inte alls upp i den standarden som vi verkligen kan uppnå. Dessutom släpper vi in tre riktiga skitmål, alla tre målen var verkligen skitmål!! Vi spelade bra den stunden när vi reducerade och sedan kvitterade men sedan blev vi fega igen. Detta känns halvtungt kan jag ju säga, vi fick i alla fall med oss en poäng hem, det enda positiva idag. Usch, hemskt var det! Vi kan så mycket bättre! Det ska bli skönt med lite vila nu,,,”

Tobias Hysen

“Jag förstår inte att alla är så besvikna, jag tycker vi var bra! Haha, nej, jag skojar bara, vi var rötna!!! Detta var verkligen ett bottennapp. Det var i klass med IFK Malmö borta och då kan ni ju tänka er! Den enda skillnaden var att vi idag gjorde tre mål. Nej, katastrof vill jag kalla denna match, visst, jag är nöjd med en poäng men vi borde ha vunnit! Det känns segt nu,,,”

Getingarna hoppas nu att denna vila på ett par veckor ska ge ny energi och kampvilja att ta oss upp i Allsvenskan! Tack laget för en poäng! Vi (ni) är på G!

Grethe F-G