Kort med Ronnie Tygesen

Hemsidan ringde upp Ronnie, vårt nyförvärv från Bröndby Hallå där Ronnie och välkommen till BK Häcken!

– Tack! (skrattar)

Nu får du berätta lite för oss, varför blev det just Häcken?

– Jag fick inte chansen tycker jag i Bröndby, Häcken har ett ungt lag och verkar satsa. Allt kändes oerhört positivt när jag var uppe och hälsade på. Häcken är outstanding tycker jag i Superettan och jag kan bara se att vi går upp i Allsvenskan faktiskt! Om man jämför BK Häcken med Danmarks lag i ettan, det går inte,,, Jag har skrivit på för tre år och är helt inställd på att stanna i Häcken och föra upp laget i Allsvenskan!

Vad har du för förväntningar på dig själv då? Hur tror du att du kommer platsa?

– Jag kommer att göra mitt bästa, göra allt jag kan för att vi ska avancera! Jag är säker på att vi gör det och jag tror att vi kan bli ett mittenlag i alla fall de första åren. Laget är ju bra så varför skulle vi inte bli det? Sedan får man se hur man platsar, jag har inte träffat så många i laget ännu. Träffade Marcus och Forsell som tog väl hand om mig när jag var uppe i Göteborg (skrattar), det ska nog bli bra!

Ronnie berättar vidare att han flyttar hit den 2 januari, han har tidigare läst ekonomi / handels i 1och en halv år i Danmark. Några studier i Sverige har han inte bestämt sig för. Det får väl tiden utvisa, vi supportrar vill ju givetvis se Ronnie spela sambafotboll först och främst!

Supporterklubben Getingarna hälsar Ronnie återigen varmt välkommen till Hisingen och BK Häcken!

P.s. En längre intervju med Ronnie kommer så småningom såklart! 🙂

Grethe F-G