Tjugo år i boet! (Slaget om Getingboet + Fetaste Festen)

Getingarna fyller 20 år och vad passar inte bättre att ställa till med en fotbollsturnering och en fet fest på samma dag?!

Den 11 september bjuder vi in till Slaget om Getingboet på Bravida Arena och senare mot eftermiddagen bryter vi av svetten och tårarna med middag och fest hos Vega Bryggeri på Ringön. Vi utlovar god mat och dryck till föredömligt rimliga priser och med passande (ej så billig) underhållning.

Alla som är medlemmar i Supporterklubben Getingarna är välkomna! Ej medlem? Du kan enkelt bli medlem via vår webshop här på Facebook eller getingarna.net.

FEST OCH MIDDAG PÅ RINGÖN
När? 11 september, 17.30
Var? Vega Bryggeri på Ringön
Kostnad? 200:- (käk + en öl)

Givetvis finns det mat och dryck för alla livsstilar.

Anmäl dig till festen här: https://forms.gle/Vkyi5Wj5cyG3xinh9

SLAGET OM GETINGBOET

Supporterklubben Getingarna arrangerar Slaget om Getingboet! En fotbollsturnering för BK Häcken supportrar. Vi kommer hålla till på Bravida Arena!

Anmäl er här: https://forms.gle/2dsvevgPUpqnUCiu8

13:00 Samling utanför Bravida Arena (kom i tid).
13:30 – 15.30 Matcher!

Vi kommer ha effektiv tid på två timmar med att låna mattan och därför kommer vi samlas utanför innan vi drar igång för att ge mer info kring spelschemat.Om du supergärna vill spela men inte har möjlighet att sätta ihop ett lag – kontakta oss i Getingarna så hittar vi på något!Förhoppningsvis kommer flera lag utmana regerande vinnare, Bandieras, om första platsen.

2016 – Bandieras
2017 – Bandieras
2018 – Bandieras
2019 – Bandieras
2020 – Wild Kids

FRAMÅT HÄCKEN!