Andreas Tell och hans bil.

Intervjuerna duggar tätt nu, låt oss höra vad Andreas har att säga om läget och vad är det för speciellt med hans bil? Andreas Tell f. 741015 Tröjnummer 14.

Moderklubb Alingsås IF, kom från Gunnilse 2002.

Position: Forward

Skonummer: 43, tror jag i alla fall!

Favospelare: Marc Wilmots Belgien

Favoklubb: Hammarby faktiskt, har följt dem sedan jag var liten.

Äter helst: Pasta med kyckling tror jag, jag är inget vidare på att laga mat. Köttfärsås kan jag göra men inte mycket mer än det.

Dricker helst: Vatten.

Lyssnar helst på: Social Distortion

Vill resa till: Sydamerika

Familj: Sambo

Bil: Volvo 440 -81

Ser helst på tv: Sopranos

Andreas Tell kom till BK Häcken inför säsongen 2002 från Gunnilse. Uppvuxen i Alingsås och flyttade till Göteborg när han var 25 år. Han är enligt de jag har talat med något av en doldis som inte gör så mycket väsen av sig men som i Gunnilse var något av en succe. Förra säsongen gick det väl inte sådär jättebra för Andreas kanske men vi ska här få ta del av hans egen förklaring. Allt går inte alltid att förklara men han gör ett försök i alla fall. Mot just Gunnilse går han dock och gör hattrick, det vill vi få se mer av denna säsong så klart! Kanske är Andreas den killen som in de facto kommer att lyfta oss upp i Allsvenskan? Detta får tiden utvisa. Tränarna har ett delikat problem minsann med att bestämma vilka som ska få spela, vi har idag sex stycken anfallare som kommer att konkurrera om toppen.

Peter Friberg, tränare i Gunnilse: Andreas var vår viktigaste spelare! Han gjorde 20 mål 2001 och ass. 10, sammanlagt låg han alltså bakom 30 av våra 54 mål. Då förstår du nog att han var viktig. Han är kylig som få i avsluten. Som person är han en riktig mysgubbe, en snäll och härlig kille som inte gör mycket väsen av sig men när han väl öppnar munnen är det alltid något slagkraftigt och roligt. Jag önskar verkligen att det ska gå bra för honom, jag tror att förra säsongen var lite omtumlande för honom kanske. Det är aldrig lätt att komma till en ny klubb när man som han tidigare haft en sådan fast och central roll i laget. Jag tror att 2003 kommer bli Andreas år!

Matchen i lördags mot Oslo