Månadens medlem

För första gången har vi då dragit “Månadens Medlem”, hemsidan har nu nöjet att presentera

Ingemar Gabrielsson medlem nr.153

Du har utsetts till Månadens Medlem.

GRATTIS!

Vem är du?

– Jag bor i Tuve, flyttade till Göteborg -69 (är född -51) från Norberg i Västmanland. Här bor jag med sambo och en dotter som är 13 år och som spelar fotboll i Tuve IF. Jag jobbar på Volvo LV, vi jobbar för ett bolag som heter Cilero och servar fastigheter med allt möjligt. Jag sportar lite själv, springer och åker lite skidor på vintern. Har åkt Vasaloppet 10 gånger och sprungit Göteborgsvarvet 7 gånger, det blir 8:e gången nu på lördag. Gillar flugfiske!

Spelat fotboll själv?

– Nej, aldrig i någon organiserad form, bara som barn då man samlades efter skolan.

När började du hålla på BK Häcken?

– Hmm, jag tror att jag har sett dem nu i 4-5 år, fast i supporterklubben har jag bara varit medlem i 2 år. Jag brukar se de yngre juniorerna också när de kommer hit till Tuve och spelar, de är riktigt duktiga de också, småkillarna!

Hur många hemmamatcher går du på?

– Jag försöker gå på alla! Bortamatcherna har hittills bara blivit de som spelats här runt omkring i Göteborg.

Har du någon favoritspelare?

– Jag hade det i alla fall men han försvann ju! Henric Dahl hette han och jag tyckte att han var fruktansvärt bra! Annars så tycker jag väl nu att de färgade killarna, liberianerna är duktiga. Fast det finns egentligen ingen som sticker ut riktigt utan det är en ganska jämn kvalite på dem, i alla fall hittills! Kim var bra men vet du, jag tyckte att Dahl var bättre! (skrattar)

Vad tror du om den pågående säsongen?

– Ja, jag tippade ju dem ganska högt upp. Det är trist att se att de ger bort en halvlek allt som oftast. Som mot Kalmar, andra halvlek där så bländade de mig! Efter den halvleken tyckte jag att de var värda att vinna. De måste våga skjuta mer och inte alltid dribbla fram till mållinjen, det är inte heller nödvändigt att det är snygga mål. Bara panga på! Om de kommer igång med det spelet jag såg i andra halvlek mot Kalmar och kan hålla det i 90 minuter så är vi med igen! Men när de en kort stund bländar för att sedan tappa allt så undrar man om det är samma lag man ser,,, Det är många nya – man hoppas ju!

Hur tycker du att spelarna används i laget, vill du ha några förändringar?

– Nja, kanske,,, När man inte får ut något av en halvlek så måste tränaren göra något, byta, möblera om. Något! Jag tycker Källqvist var bra förra året men i år har det varit lite darrigt och jag har hört att vår andre målvakt är bra så varför inte ge honom en chans? Att Källqvist har känts darrig kan ju bero på backlinjen också, jag vet verkligen inte riktigt.

Något som du saknar på hemsidan som skulle vara bra om det fanns?

– Nej, jag tycker nog det mesta finns. Kanske saknar jag en länk eller något till matchfakta på Häckens hemsida? Det kanske man kan ordna? Det hade varit bekvämt om inte annat! (skrattar)

Varför blev du medlem i Supporterklubben?

– Ja, jag håller ju på Häcken och då ska man väl visa det! Stödja Supporterklubben var inte en dag för sent. Sedan är det ju rätt kul på jobbet att tjöta om detta, när andra som går till Rambergsvallen t.ex. för att se Lundby så brukar jag ta upp mitt medlemskort och fråga om de behöver det,,,

I övrigt, någon sista kommentar?

– Våga skjuta – det är tufft att göra mål!!! Sedan måste jag få säga att detta var kul också, att få bli hemsidans första “Månadens Medlem”, tack för det!

Tack själv Ingemar (!) och väl mött på sektion G på söndag! Ingemar berättade att han alltid står med klacken och det är vi bara glada över! Låt nu “Hela Vallen” höras på söndag och ge killarna kraft att ta hem tre poäng! De behöver all support vi kan uppbringa nu, det är vad jag tro i alla fall och det är vi givetvis beredda att ge dem!

Grethe Foss-Ghazarian