Grattis Erik, Årets Geting 2019

Denna gång var omröstningen nästan avgjord direkt från start. Erik tog ledningen direkt från att omröstningen startade på säsongsavslutningsfesten och höll den sedan ohotad tills den stängde.

Motiveringarna bar ett tydligt tema. Kvalité och gulsvart hjärta. Erik är klubbhjärta personifierat både på och vid sidan av planen. Alltid ivrigt påhejad från läktaren av pappa Peter, en annan gulsvart legend.

Friberg ligger ofta bakom flera av våra mål med assister, brytningar men är också de snygga målens okrönte konung. Vi minns hans skott i krysset mot Malmö FF, den läckra chippen i cupen mot Brage och inte minst den ruggiga volleyn mot Giffarna från fjolårets säsong.

Vi bockar, bugar och säger ett stort och välförtjänt grattis!

Priset delas som vanligt ut under första hemmamatchen i allsvenskan.

Hela listan med alla Årets Getingar, hittar du här.

Leave a Reply